Hoe betrouwbaar is Kredietpartner?

Wanneer je een dure aankoop wilt, of soms zelfs nodig moet, doen dan kan een krediet of lening soms uitkomst bieden. Het is echter altijd van groot belang dat je dit doet bij een betrouwbare kredietverstrekker. Je kunt bijvoorbeeld naar je eigen bank of verzekering gaan. Tegenwoordig kun je echter ook prima op internet terecht voor het afsluiten van een krediet zoals bij Kredietpartner.be.Bij Kredietpartner.be kun je terecht voor verschillende privéleningen. Je kunt bijvoorbeeld geld lenen voor de aankoop van: een nieuwe auto, het maken van een droomreis of het voldoen van rekeningen die anders blijven liggen. Bij Kredietpartner.be los je bij een dergelijke privélening elke maand een vast bedrag af. De hoogte van dit bedrag zal tot stand komen door overleg met Kredietpartner.be. Hierdoor zal het budget dat je tot je beschikking hebt minder worden belast. Je zult dus voldoende financiële ruimte blijven houden om ook je andere lasten te kunnen blijven voldoen en je het comfort van je leven niet hoeft te verlagen.

Kredietsimulator

Om er zeker van te zijn dat je de voorgenomen lening ook daadwerkelijk af kunt betalen, kun je bij Kredietpartner.be gebruik maken van de kredietsimulator. Nadat je hebt ingegeven welk bedrag je graag zou willen lenen zal de kredietsimulator je laten zien welk bedrag je maandelijks af moet gaan lossen. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen of teleurstellingen te staan. Het is een online kredietverstrekker die haar klanten graag deze extra service aanbied.

Wanneer je dus weet welk bedrag je zou willen lenen dan wordt direct duidelijk welke bedrag je elke maand hiervoor dient te reserveren. Ook zal meteen de looptijd van het krediet duidelijk zijn. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om deze looptijd aan te passen zodat je het geleende bedrag op een comfortabele manier terug kunt betalen. Hiervoor kun je de looptijd al bij kredietsimulator instellen van één tot twintig jaar.

Jaarlijks Kostenpercentage

De kredietsimulator zal verder nog het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) laten zien. Het JKP betreft een verzameling van het totaal aan kosten die je voor de lening zult betalen. In de volksmond staat het JKP ook wel bekend als rente of als interest. Kredietpartner.be biedt je bovendien een lening aan tegen erg gunstige voorwaarden en rentevoet. Je betaalt dus niet onnodig veel voor het geleende bedrag. Hierdoor zal niet alleen de looptijd zo kort mogelijk zijn maar ook het geldbedrag dat je aan het einde van deze looptijd hebt betaald minder hoog zijn oplopen.

Veilig lenen

Nadat je je aanvraag voor een lening hebt gedaan bij Kredietpartner.be zal er gekeken worden of je voldoende draagkracht hebt deze zonder problemen af te lossen. In sommige gevallen krijg je al binnen een dag goedkeuring en zal de leensom direct beschikbaar zijn. Deskundige medewerkers van Kredietpartner.be zullen de door jou verstrekte gegevens toetsen en aan de hand daarvan beoordelen of je in staat bent deze veilig terug te betalen. Bij Kredietpartner.be is de kans dat je in financieel noodweer terechtkomt door het afsluiten van een lening behoorlijk klein geworden.