Geld lenen bij Creditvite, snel en betrouwbaar

Als je een persoonlijke lening wilt afsluiten, maar hiervoor niet bij de bank terecht kan of wil vormt Creditvite de oplossing. Dit is namelijk een organisatie die persoonlijke leningen verstrekt die volledig los staan van de bank.Een groot voordeel van het afsluiten van een persoonlijke lening bij Creditvite is het feit dat deze organisatie geen gegevens bij de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank België opvraagt. Mocht je hier dus een negatieve registratie hebben is het nog wel mogelijk om een lening af te sluiten.

Het aanvragen van een persoonlijke lening bij Creditvite
Het feit dat Creditvite geen gegevens opvraagt bij de Centrale voor Kredieten aan Particulieren bij de Nationale Bank België wil nog niet altijd zeggen dat je ook een lening krijgt. De organisatie gebruikt namelijk andere gegevens die je ter beschikking stelt om een besluit te nemen of ze een persoonlijke lening aan je willen verstrekken.

Als je een lening aanvraagt bij deze organisatie dien je eerst een aanvraagformulier in te vullen, gegevens die het formulier verzamelt gaan over je persoonsgegevens, de inkomensgegevens en de financiële gegevens ondersteund door de gevraagde documenten. Als deze in orde blijken te zijn heb je een grote kans dat de lening wordt toegewezen. De hoogte van de lening wordt bepaald door je financiële positie. Uiteraard kun je wel de conclusie trekken dat je een hogere kans hebt om meer geld te kunnen lenen als je ook een beter inkomen hebt. In deze overweging worden behalve je inkomensgegevens ook je financiële gegevens meegenomen. Als Creditvite daarna van mening is dat ze de gevraagde lening niet kunnen verlenen zijn ze uiteraard om samen met jou te bekijken wat eventuele andere mogelijkheden zijn.
De hoogte van de lening die je aan kunt vragen bij Creditvite is tussen de 500 euro en de 90.000 euro. Afhankelijk van het bedrag dat wordt geleend wordt ook bepaald in hoeveel maanden het geleende bedrag moet worden terug betaald. De minimale termijn is 12 maanden en de maximale termijn 240 maanden. Deze 240 maanden is uiteraard niet bij elk bedrag mogelijk.

Het afsluiten van een persoonlijke lening bij Creditvite
Als de aanvraag voor een persoonlijke lening is ingediend en de goedkeuring is binnen kun je de lening afsluiten. Dit gebeurd door het ondertekenen van het contract dat wordt voorgesteld. In dit contract kun je alle voorwaarden vinden. Het is vaak aan te raden om een kopie voor jezelf te bewaren, zodat je altijd kunt uitzoeken wat je precies hebt afgesloten.

De lening die je hebt afgesloten wordt direct gestort na ondertekening van het contract. De eerste termijn van de afbetalingsregeling moet een maand later overgemaakt worden aan Creditvite. Het is vaak ook mogelijk om deze organisatie te machtigen om maandelijks het afgesproken bedrag van je rekening te laten schrijven. Op deze manier voorkom je dat je ooit te laat bent met betalen en er dus een boeteclausule in werking treedt. Voor de meest recente gegevens over de lening en de rente, raden wij aan op de website van de Creditvite te bezoeken.